5 thoughts on “doar un link”

  1. Vlad crezi ca o sa schimbe ceva linkul ala? Cine citeste o face si fara sa ii spuna Tudor Chirila sau altul ca e cool. In afara de a fi un text lacrimogen postul ala nu are alta “calitate”.

  2. Mesaj de admirat, dar oleacă nerealist. Mie domnul Chirilă mi-a dat impresia că se dă cam bătrân, obosit și fără puterea de a mai schimba ceva (ceea ce e complet greșit; la vârsta lui ar putea să intre în politică, de exemplu), lăsând toată munca în cârca generațiilor viitoare. Trebuie să ai ceva cinism să iei o astfel de poziție.

    Sunt prea multe lucruri care influențează situația actuală și o mențin în felul ăsta. Ca să fiu scurt, voi spune că nu își poate băga nimeni cunoaștere pe gât cu sila. Cunoașterea (în sensul ei cel mai larg) aparține celor care nu se mai satură de ea.

    În plus, cu tot respectul pentru Tudor Chirilă, ca membru al „generației tinere” nu pot fi adeptul unor morale care vin de la oameni cu un caracter ca al lui.

  3. nici mie nu imi place personajul dar asta nu e un motiv sa nu recunosti ca exista un mare adevar in spusele sale;

    @cosu: da, e nevoie sa li (ni) se spuna tinerilor ca sunt cool daca citesc. sunt prea multe surse in mass-media care promoveaza alte valori decat cele promovate de dl Chirila. Avem nevoie sa mai auzim si aceste lucruri spuse pentru ca altfel o sa ajungem sa le uitam si noi, iar cei care vin dupa noi nu vor mai ajunge sa le mai cunoasca

Comments are closed.