proiect pentru studenti – cautam colaboratori

Una din activitatile pe care le desfasoara asociatia din care fac parte impreuna cu UPB este realizarea unui portal care sa prezinte meseriile din domeniul IT. Obiectivul este ca studentii sa stie ce joburi exista in domeniu, ce inseamna fiecare din aceste meserii, ce face un angajat, cum poti evolua dintr-un job dat, ce citeste un angajat model pentru a se perfectiona. Ne dorim ca pentru cat mai multe meserii sa avem colaboratori care sa impartaseasca din experienta lor si care sa contribuie la definirea macar partiala a meseriilor din acest domeniu in continua schimbare care este IT-ul.

Daca sunteti angajat la o firma din domeniu si vreti sa alocati 1-2 ore pe saptamana pentru o cauza buna, cea a informarii studentilor va rog sa lasati un comentariu sau sa ma contactati pe mail la vlad [punct] posea [at] stagiipebune [punct] ro, precizand si pozitia pe care lucrati. Daca aveti mai multe intrebari iarasi va rog sa lasati un comentariu.

Multumesc!

3 thoughts on “proiect pentru studenti – cautam colaboratori”

 1. Eu abia fac 2 ani de când lucrez în domeniu, şi poziţia pe care lucrez e cea de inginer software (puţin mai sus decât entry-level, adică). Dar dacă vreţi şi consideraţi că e util, vă pot ajuta 🙂

 2. E o idee buna si acopera un gol care eu spre exemplu mereu l-am intalnit in mediul in care lucrez, IT, si anume sa inteleg efectiv oamenii cu care interactionez, dpdv ca angajat intr-o companie.

  Cred ca ar trebui facut un formular template pe site care sa contina cel putin campuri precum:
  Domeniu (evident IT)
  Departament:
  Pozitie:
  Level:
  Responsabilitati:
  Alte mentiuni:
  etc. etc.

 3. este ultra necesar sa oferi o matrice pe care persoanele interesate sa o completeze.daca vrei te ajut cu niste idei, insa e bine sa structurezi raspunsurile pe care le vei primi si sa ai aceeasi informatie de la toata lumea. la ceea ce propune Giuco se mai pot adauga si altele.

Comments are closed.