9 thoughts on “ACS stories”

 1. Deşi îl cunosc personal, îmi permit să spun că este doar punctul de vedere al majorităţii studenţilor, al celor care au venit aici pentru că aşa e la modă între olimpici.

  Poate Liviu nu este aşa, nu am interacţionat mult cu el. Dar..

 2. Foarte faină perspectiva din care sunt scrise articolele. Aș spune totuși că nu le poți privi ca fiind „triste”. Omul nu a pus o problemă de fond, ci una de formă, pur subiectivă.

  Adică ok, C te rupe, I nu citește examenele, seminarul e bine să îl faci cu Ț. E mai degrabă un „ghid de supraviețuire”, dacă e să o luăm așa. Pe lângă toate astea, da, știm și noi, ingineria e grea, mi se pare normal ca oricine dă la o astfel de facultate să se aștepte la un tratament de genul. 🙂

 3. Da, «un ghid de supravieţuire». Nu sunt impresiile unui student cu restanţe nici cele ale unui student model. Sunt exact impresiile unui student situat în intervalul -3sigma, 0 al curbei gausiene.

 4. faptul ca sunt triste provine din faptul ca probabil majoritatea afirmatiilor de acolo sunt adevarate. Cat despre pureblack – din cate am impresia este un student bun, desi are restante dupa cum chiar el afirma:)

 5. Salut !

  Publicitatea m-a surprins si ma flateaza in acelasi timp. Ma bucur ca ceea ce scriu eu poate fi citit pana la capat fara sa intervina plictiseala , asa cum se intampla pe majoritatea blogurilor celor care scriu despre poli. Asta a si fost scopul 🙂

 6. Sunt oricum povestioare interesante de citit. Daca chiar stai sa cauti, oricarui profesor ii poti gasi un cusur sau ceva de care sa te amuzi.

  Exploatand asta vei starni intotdeauna interesul tuturor, mai ales al celor cu simtul umorului. Nu m-am plictisit deloc si cu _unele_ chestii chiar am fost de acord 😉

  Oricum, imi permit sa fiu carcotas si sa spun ca din blog-urile pe care le-am intalnit pana acum pe planet.cs acesta este singurul care trece validare XHTML cu brio (0 errors and 0 warnings). Lucrez de mult timp la site-uri si am verificare automata in firefox – nu am cautat special sa vad cine ce erori are.

  P.S. Stiu ca si blogul meu are 4 warning-uri, serverul unde am gazduire imi adauga 4 linii de cod la final (dupa /body si /html).

Comments are closed.