schimba lumea

fiind direct interesat de subiect m-am uitat pe lista aplicatiilor finaliste la webstock, categoria social networking.

din lista finalistilor doar una mi-a sarit in ochi si am devenit instant fan si mai mult decat atat am hotarat sa povestesc tuturor despre ea. “Schimba lumea” este o idee care imi place (putin spus). Cred cu convingere ca fiecare dintre noi daca face un mic efort isi poate aduce contributia in societate si poate sa aduca o schimbare in bine in lume. Schimba lumea face un prim pas in aceasta directie oferind o platforma foarte intuitiva pentru a schimba idei, a gasi solutii si a promova actiuni care sa rezolve problemele sesizate. Ideea este minunata intr-o tara in care implicarea sociala este foarte scazuta, implementarea pare a fi si ea foarte ok. Tot ce mai ramane este sa se constituie masa critica de utilizatori si sa se implice personal din ONG-uri care sa organizeze actiunile decise si sa faca proiecte care sa implementeze solutiile discutate.

Absolut super idee. Felicitari realizatorilor!

3 thoughts on “schimba lumea”

  1. Da, trebuie sa recunosc ca e o idee foarte buna si vad ca ceva-ceva se misca: cativa oameni chiar s-au implicat in discutii. Ceea ce insa mi-ar placea si mai mult sa vad ar fi ca cei care vin cu idei de actiune chiar sa actioneze, impreuna cu sustinatorii declarati de pe site.

    Am vazut ca cineva vrea sa ceara audienta la Oprescu in legatura cu problema locurilor de parcare in Bucuresti – foarte frumos. Dar de ce discutia s-a oprit acum 5 zile, cand cineva a intrebat “bun…I’m in! cand incepem?”

    Asa in general, romanii stiu sa se planga. Au si de ce. Dar le e frica sa faca ce stiu ca trebuie sa faca… Asta e problema.

  2. acum exista un mediu de dezbateri; comunitatea are o luna; sa vedem, poate vor aparea si actiunile;
    din italia macar poti privi lucrurile mai optimist un pic:)

  3. hehe, nu stiu daca e ceva ce ar trebui sa fac de-acum incolo sau ceva ce trebuia deja sa fac – sa privesc lucrurile mai optimist. Dar un lucru e cert – ca ar fi fain daca ne-am implica cu totii, chiar daca de la o mai mica sau de la o mare distanta.

Comments are closed.