primul curs de bridge din facultate

am participat astazi la primul curs de bridge din facultate. in conditiile unei mediatizari slabute (n-am avut timp sa printez afisele) au participat 32 de studenti din anii 2-5 (8 mese ca sa folosesc unitatea de masura standard:) ), majoritatea la primul contact cu acest sport. participarea si entuziasmul au fost peste asteptari, noi fiind aproape prinsi pe nepregatite de numarul mare de studenti (am avut pregatite fix 8 done – ceea ce inseamna totusi ca toata lumea s-a putut juca).

mihaela a prezentat regulile si cateva elemente ale jocului de levata si dupa vreo 30-40 de minute introductive toata lumea se juca. pot doar sa sper ca participantilor le-a placut si vor veni cu placere si data viitoare.

cursul s-a desfasurat in EG210 (sala eg408 nu a avut scaune:) ) si probabil tot acolo se va desfasura si saptamana viitoare. Pot sa promit ca pana atunci vom avea si un site pentru a facilita comunicarea si a permite schimbul facil de materiale de curs.

in incheiere (la cererea unor studenti) iata si descrierea cursului asa cum a fost prezentata conducerii facultatii (si validata de aceasta): introducere in bridge – descrierea cursului

ne vedem saptamana viitoare!