am castigat:)

pare ca am castigat – sursa mediafax 

pe scurt – trebuie sa ne faca testele si putem sa iesim din casa daca testele sunt bune. Am reusit:)

Multumim in primul rand Hotnews (Cristian Pantazi si Magda Barascu) si Ring (Catalina Slujitoru). Multumim Realitatea (Simona Gheorghe), Antena 3,1 (Valentin Popescu) (cu mentiunea ca au aratat o poza de a mea fara permisiune) si ProTV (scuze dar nu am retinut numele:( ).

Speram ca maine vom primi rezultatele si vom reusi sa iesim din casa si ca viitorii suspecti vor fi tratati mai bine acum ca aceasta metodologie a fost elaborata:)

8 thoughts on “am castigat:)”

 1. Bravo !
  E asa… de domeniul fantasticului toata povestea. Poate e un motiv sa reconsideram cu totii de ce stam pe aici.
  Numai bine

 2. Au dat la stiri ca doi din colegii? ( sau cunoscutii) vechii tale camarade sunt bolnavi cu H1N1 ? Stii ceva mai mult?

 3. buna vlad! as vrea sa iau legatura cu tine. scrie-mi te rog, daca vrei datele tale de contact pe cristinaserban2006@yahoo.com Poate ai pe undeva adresa de mail trecuta pe aici, dar cum sunt antitalent in domeniu……… astept sa imi dai tu un semn. multumesc!

  PS. Interesant cat de mare a fost impactul pe care l-a avut postarea despre copiat. 🙂 In rest, imi place cum ai structurat blogul…

 4. Bravo! ma bucur ca ati reusit. Si nu imi vine sa cred ce porcarie a putut sa fie. Bafta si numai bine!

 5. @Bogdan Marina – nu stiu de nici un coleg sa fie bolnav.

  @Gabi,Mihai – multumesc

  @fia – optimist ca intotdeauna:)

 6. Daca eram in locul tau, as fi scris “am castigat” dupa ce m-as fi vazut cu analizele in brate, iesita din casa. In romania (cu r mic), nimic nu este sigur.

Comments are closed.