din nou despre how-to-web

Inca 2 zile ne despart de unul din cele mai interesante (cel putin pentru mine) evenimente educationale ale toamnei – conferinta How-to-web.

Spun ca este unul din cele mai interesante evenimente pentru ca s-au anuntat vorbitori de la principalele companii internationale cu activitate in domeniul web-ului (Adobe, Microsoft) si de la cele mai de succes companii romanesti (UberVu, Neogen, Trigwee, eRepublik). Mai mult decat atat prezentarile nu vor fi comerciale ci tehnologice. Obiectivul principal este ca participantii sa invete ceva indiferent care este nivelul lor actual – incepatori in ale web-ului sau deja experti.

Pare ca nu numai mie mi se pare un eveniment interesant ci si celor peste 100 de persoane care s-au inscris deja si care vor sa vina intr-o zi de sambata toata ziua la facultate pentru acest eveniment. In caz ca nu v-ati inscris inca va reamintesc ca numai astazi si maine va mai puteti inscrie pe site si achizitiona bilete la pret redus.

2 thoughts on “din nou despre how-to-web”

  1. Scuze dar nu pricep un lucru. Daca e “eveniment educational” de ce costa? Companiile alea nu sunt tocmai muritoare de foame…

    1. raspunsul foarte sincer este urmatorul. s-a intamplat la multe evenimente de acest gen (organizate de noi sau de altii) sa se inscrie foarta multa lume pe site si apoi sa nu vina. In cazul asta este neplacut si pentru organizatori deoarece este putina lume in sala si pentru cei care intr-adevar vor sa vina dar sunt blocati de cei care sunt neseriosi.

      Punand o taxa modica ne asiguram ca cei care se inscriu sunt interesati si intr-adevar o sa vina.

Comments are closed.