Nicusor Dan

Am 31 de ani și drept de vot de 13 ani. În acești 13 ani am votat aproape la toate alegerile. Aproape la toate alegerile am votat împotriva cuiva. La primul meu vot a trebuit sa aleg intre a pune stampila pe Iliescu sau pe Vadim si cam asa a fost la toate alegerile de atunci. Acum în sfârșit pot să spun că pot da un vot pozitiv, există un candidat în care am încredere și care mă reprezintă.

De ce mă reprezintă? Pentru că are obiective similare cu ale mele: un oraș verde, cu mai puține mașini, cu mai multe biciclete, un oraș în care să nu se mai construiască haotic, un oraș (și o țară) în care să se respecte legea. Un om educat pentru care este importantă și viața culturală a unei capitale și care a salvat monumente și spații verzi de la distrugere.

Acesta este Nicușor Dan. Dacă citiți acest articol vă rog intrați pe site-ul său și citiți-i programul și mai investiți 2 minute și citiți-i și biografia.

Poate să fie momentul în care să se producă o schimbare în clasa politică de la noi.

2 thoughts on “Nicusor Dan”

  1. Ma bucur de fiecare data cand mai intalnesc o persoana care imi impartaseste entuziasmul pentru ND. Daca acum 2 luni credeam ca suntem prea putini, acum mi-am schimbat parerea, suntem chiar foarte multi.

  2. Si eu ma bucur sa vad ca exista sustinere dar stiu si eu daca vom fi destui ?? Oricum mi se pare important sa ii dam sansa de afi cunoscut si de altii. Ar fi intr-adevar un miracol la care ar merita sa fim martori.

Comments are closed.