piranhas

Walk on, walk on
With hope in your heart
And you’ll never walk alone

Cum n-am mai scris pe blog de cateva luni bune trebuie sa fac si un update al rezultatelor de la bridge. Anul competitional 2008-2009 s-a incheiat cu cateva rezultate excelente destul de bune – locul 20 la concursul de la Brasov, finala campionatului national de IMP-uri, pe aproape de finala de MP-uri, locul 2 in divizia C la cupa de iarna (primul premiu din cariera:) ). Vestea buna este ca anul competitional 2009-2010 a inceput si mai bine. Ne-am gasit un nume pentru echipa de bridge – Piranhas. Suntem prima echipa de bridge de la noi (din cate stiu eu) care si-a facut uniforme (tricouri cu numele si sigla). Si acest lucru ne-a purtat noroc la Festivalul de la Mamaia unde am reusit sa intram in finala A la concursul de “Boards-a-Match”. N-am reusit sa ne depasim inca o data conditia si am terminat pe 7 din 7 finala si in clasamentul general pe 7 din 22 de echipe. In continuare ne-am transferat la Locomotiva si ne-am calificat in cadrul acestui club pentru divizia B (dupa un concurs destul de slab). In rest am mai prins un loc 1 si un loc 2 la concursuri de casa de la Locomotiva si acum astept cu nerabdare concursul de la divizia B.

Obiective pentru 2009-2010:

  • mentinerea in divizia B
  • calificarea in semifinalele campionatelor nationale de IMP-uri si de MP-uri si eventual intr-una din finale.
  • accederea in prima treime a cel putin unui concurs mare de perechi si a unui concurs mare de echipe (Brasov, Cupa de Iarna,…)
  • perfectionarea sistemului

2 thoughts on “piranhas”

  1. Salut ! Din cate am inteles anul acesta n-o sa mai organizati cursul de bridge in facultate ­čÖü ..In atare conditii as vrea sa va intreb(poate sunteti in tema) daca exista undeva in Bucuresti la cluburile de profil (gen Locomotiva sau Atomic etc) posibilitatea sustinerii unor astfel de cursuri de initiere..multumesc anticipat

Comments are closed.