rezumat h1n1

Ieri a aparut pe Hotnews si un articol referitor la situatia noastra. Astazi a aparut unul si in Ring. As vrea sa precizez ca nu ma omor dupa publicitate (n-am dorit sa apara poze de ex, …) dar ca am considerat acest mijloc ca singurul ramas eficient de a obtine un feedback de la minister.

Momentan m-am resemnat si voi mai ramane in casa si astazi si maine. Mi-am anulat/amanat/reprogramat activitatile pe care trebuia sa le desfasor in aceasta perioada sau am rugat niste colegi sa-mi tina locul. Imi cer scuze tuturor care au fost afectati si daca sunt probleme ma gasiti online.

11 thoughts on “rezumat h1n1”

 1. Salut Vlad.

  🙂 Vezi partea buna a lucrurilor. Ai timp cu familia, profitati de ocazie sa povestiti despre lucruri vechi, noi. Odihneste-te.etc.. gasesti activitati daca le cauti 🙂

  S-ar putea sa iasa numai bine din asta. Nu te mai obosi cu spitalele asa. Daca vrei exact sa stii poti suna la un centru privat sa vina acasa sa recolteze probe si sa iti faca analize private 🙂

  Numai bine!

  Lucian,
  din franta

 2. Am vazut ca aveti un bebe in familie… Cum se simte? Autoritatile nu s-au aratat ingrijorate macar de soarta copilasului?Macar pentru asta sa va fi facut testele….

 3. Vlade profita de timpul asta si perfectioneaza-ti bridgeul! 🙂
  Apropo ai jucat la Cupa “Locomotiva” :p
  Sanatate!!

 4. n-am fost la Cupa Locomotiva – se suprapunea cu intalnirea de 10 ani:)

  @Uana – copilul era la bunici dinainte si nu l-am vazut intre timp.

 5. De unde se vede : Daca veneai la bridge scapai 🙂
  Nu prea am inteles eu : Ai vreun simptom de gripa ? sau e o actiune preventiva ?

 6. Ministerul Sanatatii a promis “transparenta” in modul in care se desfasoara investigatiile epidemiologice de care tot vorbesc ei…si vor da un comunicat astazi.
  Ma indoiesc, sincer, ca vor fi sinceri.
  Te rog, daca doresti, sa imi dai un contact de-al tau pe adresa de email cu care m-am inscris…
  Multumesc.

 7. Abia am citit articolul……Va urez multa sanatate si sper ca toata aceasta tevatura sa se incheie cat mai repede!Sanatate multa

 8. nu m-a inghitit nimeni. Obiectivul meu era sa aflu cateva lucruri concrete. Din cauza galagiei facute ministerul va publica o metodologie (presupun ca acum se chinuie sa o scrie si sa o antedateze). Va multumesc pentru ajutor si intelegeti-ma ca nu-mi place sa ies in evidenta si ca am facut acest lucru doar pentru ca nu am vazut un alt mod de a rezolva aceste probleme.

Comments are closed.