vanghelie garanteaza pentru rectorul politehnicii bucuresti

am vazut astazi un afis electoral care arata cat de jos am ajuns ca societate. pe un afis electoral in care doamna profesor universitar doctor inginer Ecaterina Andronescu isi anunta candidatura pentru senatul romaniei (intentionat cu r mic) scria “garantat Vanghelie”. 

nu pot sa cred. un cunoscut analfabet garanteaza pentru rectorul politehnicii bucuresti si pentru un fost ministru al educatiei? ce garanteaza? cui garanteaza, cred ca am o vaga idee, dar nu inteleg de ce ai face un afis cu text pentru targetul lui vanghelie.

ce mai lipseste? sa garanteze un cunoscut oier pentru presedintele academiei? vreun cunoscut manelist pentru ministrul culturii? 

mie mi-a venit sa vars cand am vazut afisul ala. n-am reusit sa gasesc o poza si pentru voi ca acest text sa aiba un pic de credibilitate (ca eu n-as reusi sa cred povestea asta fara o poza)

12 thoughts on “vanghelie garanteaza pentru rectorul politehnicii bucuresti”

 1. Acum stiu de ce au fost montate banci si plantate floricele si copacei in zona rectorat 🙂

  Nimic nu se compara cu putina propaganda electorala pe ultima suta de metri…

 2. Pe mine ma mira altceva: mai exista lucruri ce se intampla in tara asta si care sa te surprinda?
  Nu incerca vreodata sa intelegi chestii de genul acesta, care depsaesc cu mult inteligenta umana, ca nu vei reusi si vei fi dezamagit. :D(trust me,in romania -r mic-, everything it’s possible!!-> ar trebui sa introduca fraza asta in imn)

 3. “Vai, aceste cuvinte ne doare!”

  Te cred, chiar si fara fotografie!

  Din pacate, nu ma mai mira nivelul (jos) la care s-a ajuns in aceasta campanie!

 4. da, alexandra, de fiecare data cred ca nu vor mai exista chestii care sa ma surprinda in romania si de fiecare data romania reuseste sa-mi depaseasca asteptarile :))

 5. Din punctul meu de vedere lucrurile stau foarte simplu: persoana care a castigat alegerile in ultimii multi ani in zona respectiva garanteaza pentru un alt candidat din acelasi partid. In politica, nu conteaza neaparat inteligenta sau cunostintele. Si nu doar in politica si nu doar in Romania!

 6. “ce mai lipseste? sa garanteze un cunoscut oier pentru presedintele academiei? vreun cunoscut manelist pentru ministrul culturii?” ai grija ce zici, because it might happen 😐
  Din pacate mai e mult timp pana cand romanii sa ajunga la o maturitate politica :-<

 7. Si cu toate acestea, ati vazut cat de bine arata scolile din sectorul 5? … mai bine decat in orice alt sector.

  Vanghelie, asa incult cum este, macar face ceva, pe cand despre cei “culti” nu se poate spune acelasi lucru.

  Asta e, asa sunt romanii mai snobi si mai cu tendinta de a judeca oamenii.

 8. Si eu am vrut sa zic ceva asemanator cu cea a punctat Andrei mai sus. Nu am nevoie de un politician cult, ci de unul care sa faca treaba. Pe de alta parte, Vanghelie nu a facut mai nimic in sectorul 5 si nu stiu nici care sunt realizarile EA ca ministru si deputat pana acum. In UPB stiu ca a schimbat instalatia de iluminat public si a asfaltat drumurile, dar nu avem lumina seara si nici trotuare refacute. In plus, UPB are un aer invechit si ruginit, in afara de cateva contraexemple punctuale.

 9. ceea ce contest eu este folosirea lui Vanghelie – o persoana clar lipsita de educatie si care am impresia ca se mandreste cu asta – ca simbol de unul dintre reprezentantii cei mai de seama ai invatamantului superior din romania.

  problema care apare aici este ca tinerii la noi au impresia ca nu-ti trebuie scoala ca sa reusesti in viata. faptul ca un rector de universitate ajunge sa fie este recomandat de o persoana fara educatie nu face decat sa imprime si mai mult aceasta idee.

 10. Uau 🙂

  Paradoxal am mai văzut așa ceva și în alte campanii, însă ca student al facultății A&C, chestia asta nu are cum sa nu te surprindă.

 11. Desi sunt la A&C si trec, deci, prin sectorul V, ma credeti ca nu am vazut acest afis?
  Nu l-am vazut pentru ca daca as vedea mereu si pe ce trotuare si sosele ma duc la facultate -deseori “pazite” de caini, sa fie tabloul complet- nu m-as mai duce(si m-as rezuma doar la activitatea pe net)!

  Vedeti doar ceea ce conteaza pt realizarea scopului vostru, acesta este singurul sfat practic universal valabil cand e vb de tara noastra.

  Te dezamageste ce se intampla in jur, vrei sa schimbi ceva si nu poti -nu e de ajuns doar sa vrei, mai trebuie sa ai cum si cu ce- si atunci te resemnezi sau pleci.
  Prefer sa emigrez intr-o lume parca mai “buna” totusi decat Ro, in loc sa traiesc intre si cu non-valori si, mai rau, sa ma conduca ( spre o degradare morala) !

Comments are closed.